Workshops

Atelierele online sunt postate pe pagina de facebook a Asociatiei Educatie prin Arta si Agrement si se adreseaza unui public mai larg.

https://www.facebook.com/artagrement

Ce te invata atelierele online? Sa fii creativ intr-un mod practic si placut si sa descoperi cum poti recicla istet obiectele mai putin folositoare, din jurul tau.

 

Atelierele face-to-face care se desfasoara in diverse locatii.

La realizarea acestor ateliere ne adresam unui public mai restrans, in functie de tematica aleasa.

Atelierele sunt creative si imbina educatia non-formala cu cea informala, fie ca necesita dezvoltarea aptitudinilor indemanare (ateliere handmade), fie ca se urmareste formarea de cunostinte si aptitudini antreprenoriale, socializam si ne petrecem timpul liber intr-un mod cat se poate de placut!

In prezent desfasuram urmatoarele ateliere:

“Mama&Fiica-la ReCreere”; este un atelier de crosetat, gratuit, care se adreseaza cuplului mama si fiica, dar si prietenelor care vor sa petreaca timpul intr-un mod placut si creativ. Unde? La Biblioteca Marin Preda din Bucuresti. Pentru inscrieri si detalii va rog sa trimiteti email la ed.arta.agrement[at]gmail.com

Suntem in pregatirea urmatoarelor ateliere:

“Scoala Virtualia – Practica si Meserii pe Calculator”, atelier gratuit pentru copiii proveniti din medii defavorizate de la sate.

“Ora de lectura” – atelier gratuit pentru copiii de la sate, in care vom citi si vom povesti, in principal basme romanesti; apoi vom inventa povesti si ne vom construi propriile personaje.

“Ora de engleza” – atelier gratuit pentru copiii de la sate, in care vor invata sa se exprime in limba engleza prin creativitate si voie buna.

Facem tot posibilul ca aceste ateliere sa fie gratuite, insa pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul si implicarea ta. Cum? Fie prin sponsorizari simbolice sau donatii realizate intr-un mod rapid si sigur, cu ajutorul aplicatiei PayPal, fie prin redirectionarea a 2% din venit.

Leave a Reply