“Vreau sa citesc!” – premierea elevilor care au participat la concursul “Imagini Iscusite”

In data de 19.12.2014, am premiat elevii care au participat la concursul de eseuri “Cuvinte Iscusite”!

Concursul a fost lansat in trei scoli din cadrul comunei Snagov: Scoala “Constantin Baicoianu” din Tancabesti, Scoala “Mihai Eminescu” din Ghermanesti si Liceul Teoretic “Mihail Kogalniceanu” din Snagov.

De la scoala din Tancabesti au participat optsprezece elevi, la scoala gimnaziala din Ghermanesti patru elevi iar la liceul teoretic “Mihail Kogalniceanu” au participat cinci elevi.

Toti copiii care au participat au fost premiati!

Premiile au constat in diplome, semne de carte cu sigla si numele sponsorului, carte / carti: “Baltagul” de Mihail Kogalniceanu, “Toate Panzele Sus” de Radu Tudoran, “Tiganiada” de Ion Budai-Deleanu, “Un port la rasarit” de Radu Tudoran, “Teatru” de V. Alecsandri, etc

Mai jos sunt cateva poze de la eveniment. Multe alte poze precum si desenele elevilor se gasesc pe pagina de facebook a asociatiei:  www.facebook.com/artagrement…si nu uitati sa dati un like pentru a fi la curent cu viitoarele noastre actiuni :)

Multumim profesorilor de la scolile mentionate pentru implicare!

Multumim Fundatiei Mereu Aproape pentru sustinerea proiectului “Vreau sa citesc!”, datorita careia a fost posibil sa organizam acest concurs!

 

Camelia Ion

Presedinte Asociatia Educatie prin Arta si Agrement

Leave a Reply